fotograaf Limburg: zwangerschapsreportage bij Chateau Sint Gerlach Valkenburg

fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (11)

Fotograaf Limburg: zwangerschapsreportage bij Chateau Sint Gerlach in Valkenburg

Dit koppel kreeg deze zwangerschapsfotoshoot cadeau van hun tante. Zij regelde alles met mij en het chateau, zelfs een binnen fotolocatie bij regen.

Ik was op een zonnige zondagmiddag aanwezig bij de receptie, waar ik dit leuk koppel ontmoette. Samen gingen we aan de wandel en maakten we mooie zwangerschapsfoto's van hun samen maar ook van haar alleen. Hiervoor koos ik mijn favoriete plek in de rozentuin, waar je een prachtige zonsondergang ziet.

Vanuit de rozentuin liepen we richting het bruggetje en de boomgaard, waar ik hun samen al wandelend en knuffelend fotografeerde. We eindigden op het terras van de bistro waar ik wat foto's zittend op het terras maakte en tussen de mooie buxushaag in de tuin.

Na een uurtje reed ik weer naar huis, met een geheugenkaart voor zwangerschapsportretten. Van deze fotoshoot kunnen digitale bestanden, fotoafdrukken, maar ook een album worden besteld. Vaak combineren stellen een zwangerschapsreportage met een babyfotoshoot en verwerk ik alles tot een mooi luxe zwangerschaps- en baby album als aandenken.

Standaard zit in deze reportage een eenvoudig mini album, dat ik zelf samenstel, als aandenken. Dit boekje is superleuk om in je handtas te doen, zodat je iedereen snel even je fotoshoot kunt laten zien.


Chateau St. Gerlach is prachtige locatie voor foto's. Ik kom hier voor vaker en maak hier onder andere veel familieportretten, maar ook fotoshoots van huwelijksaanzoeken, huwelijksjubilea en bruiloften.

Omdat het park altijd groen is, is het in ieder jaargetijde geschikt voor het maken van mooie foto's
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (2)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (3)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (7)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (5)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (10)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (9)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (6)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (8)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (1)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Fotograaf Maasbracht: sfeerimpressie jaarbijeenkomst Alliance Gastronomique bij restaurant Davinci

fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (15)

Fotograaf Maasbracht: sfeerimpressie jaarbijeenkomst Alliance Gastronomique bij restaurant Davinci

Een zakelijke fotoreportage van de jaarvergadering van de Alliance Gastronomiqe bij sterrenrestaurant restaurant Davinci in Maasbracht. Een restaurant waar de gerechten van Margo Reuten, de enige vrouwelijke sterrenchef in Nederland, spelen hierin een centrale rol spelen.

De fotoreportage maakte ik in opdracht van het blad Navenant. Ik startte met het fotograferen van de mooie kerstdecoratie en de kartonnen decoratie (waardoor kerstkomen, tafels en zitjes) gemaakt door Holbox, de uitgever van het blad Navenant. Ook maakte ik even een ronde door de keuken, waar door een grote groep personeel druk gewerkt werd aan de voorbereiden van het diner en de hapjes voor tijdens de borrel.

Daarna druppelden de leden langzaam binnen en maakte ik beelden de hartelijke begroetingen het overhandigen van kadootjes, de heerlijke hapjes en de de gezellige borrel. Iedereen verscheen gala en dat gaf de foto's een zeer feestelijk tintje.

Tijdens de borrel werden ook de nieuwe leden aangekondigd en werd de voorzittershamer overgedragen. Diverse leden wilden graag samen in groepjes of met hun partner op de foto en poseerden voor mijn camera.

Aansluitend aan de borrel was er een uitgebreid diner voor alle leden. Voor mij zat de fotoreportage er op en ik eindigde met een foto van de buitenversiering en de kerstboom die voor het pand opgesteld stond.

De foto's zullen worden gebruikt voor een sfeerimpressie van de jaarvergadering in het blad Navenant. Het was voor mij de 2e keer dat ik bij een event bij restaurant Da Vinci aanwezig was.

 

fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (7)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (28)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (6)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (4)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (2)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (1)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (26)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (9)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (24)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (25)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (23)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (3)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (10)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (18)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (21)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (8)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (22)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (5)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (20)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (19)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (17)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (16)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (14)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (13)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (12)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (11)
fotograaf Nanvenant Davinci Maasbracht (27)

Fotograaf Brunssum: zwangerschapsfotograaf in het bos

fotoshoot zwangerschap Limburg (4)

Fotograaf Limburg: spontane zwangerschapsfotoshoot in het bos van de Brunssummerheide

Op een koude maar zonnige zaterdag mocht ik deze zwangerschapsreportage maken op de altijd mooie Brunssumheide. We spraken samen af bij het bezoekerscentrum Schrieversheide, van waaruit we samen al wandelend een mooie zwangerschapsreportage maakten van zowel

Deze lieve mensen ken ik al van langer terug, omdat ik jaren geleden ook hun trouwdag mocht fotograferen in Maastricht op Sint Patricks Day.

Nu mailden zij me met de geweldig leuke mededeling dat ze zwanger is en graag een afspraak wilden inplannen voor een zwangerschapsfotoshoot in de natuur en een newborn babyshoot (zodra de kleine geboren is natuurlijk). Ik heb hier een pakket voor op mijn website staan, inclusief een half uur zwangerschap en een uur van je baby. (fotoshoot C).

Aangezien de baby een zogenaamd regenboogkindje is, namen zij een leuke paraplu mee in de kleuren van de regenboog. Deze gebruikten we voor een aantal zwangerschapsfoto met tegenlicht. Zo maakte ik een silhouet door de paraplu en ook een aantal foto's op een bankje. Tijdens de fotoshoot werden ook de outfits gewisseld.

Na een dik half uur namen we weer afscheid van elkaar en ging ik op pad naar mijn volgende fotoreportage. De foto's zijn inmiddels bewerkt en gekozen en ook de kleine (een zoontje genaamd Bram) is geboren, dus nu is het even afwachten wanneer de babyreportage zal worden ingepland. Uiteraard zal ik ook van deze fotoshoot weer een mini album maken waarin de zwangerschapsreportage en de babyfotoshoot aan huis worden gecombineerd.

fotoshoot zwangerschap Limburg (4)
fotoshoot zwangerschap Limburg (4)
fotoshoot zwangerschap Limburg (4)
fotoshoot zwangerschap Limburg (1)
fotoshoot zwangerschap Limburg (8)
fotoshoot zwangerschap Limburg (7)
fotoshoot zwangerschap Limburg (6)
fotoshoot zwangerschap Limburg (5)
fotoshoot zwangerschap Limburg (3)
2020 01 03 0004
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Zakelijke fotografie Limburg: personeelsuitje bij Paradijsvogels Vijlen en Kasteel Erenstein

bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (19)

Fotograaf Limburg: evenementenfotograaf in het kader van het 75 jarig bestaan van Westenburg bij Paradijsvogels en kasteel Erenstein

Onlangs mocht ik als bedrijfsfotograaf een sfeerimpressie vastleggen van een bedrijfuitje van het familiebedrijf Westenburg in het kader van hun 75 jarig bestaan.

De zonnige vrijdag begon bij Paradijsvogels in Vijlen, waar de groep werd opgedeeld en een deel van de medewerkers en eigenaren gezellig Limburgse vlaaien ging bakken en de andere helft leerde schapendrijven. Het schapendrijven vond ik het meest bijzondere om te fotograferen. Ik had nog niet eerder gezien hoe zo'n hond in zijn eentje een hele kudde schapen bij elkaar drijf tot zijn voor de groep mensen staan. Daarna was het de beurt aan de medewerkers. In groepjes van circa 10 personen moesten zij de schapen door hekjes drijven, iets was de hond alleen lukt en de groep ook aardig voor elkaar kreeg, al werd er wel veel bij gelachen.

Daarna ging ik even naar de zolder om het vlaaien bakken vast te leggen. Er werd veel gelachen terwijl er kleine fruitvlaaitjes belegd werden met abrikozen, kersen en kruimels. Het rook inmiddels al heerlijk op zolder, want er stond al een lading vlaaitjes in de oven.

Als afsluiting was er een lunch voor iedereen en maakte ik nog een groepsfoto met alle personeel, met de schapen erbij. Daarna nam ik afscheid om tegen de avond terug te keren om bij kasteel Erenstein in Kerkrade de borrel en het aansluitende diner vast te leggen. Tijdens diner was er een DJ en werd er gespeecht, waarbij de directie en cadeau werd overhandigd.

bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (4)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (16)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (2)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (3)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (5)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (31)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (30)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (29)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (32)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (1)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (7)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (6)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (17)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (9)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (8)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (12)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (11)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (18)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (10)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (15)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (13)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (14)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (22)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (21)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (20)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (23)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (25)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (24)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (27)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (26)
bedrijfsfotograaf evenementenfotograaf Limburg (28)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages

Evenementenfotograaf Utrecht: sfeerimpressie een event

evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (20)

Fotograaf Utrecht: evenementenfotografie in opdracht van Monuta voor het "Monuta Helpt event". Monuta Helpt is het goede doelenfonds van Monuta

Dit event vanuit Monuta Helpt vond plaats bij Mereveld in Utrecht. De middag startte met een korte borrel, waarna iedereen de zaal in ging voor het programma, gepresenteerd door bestuursvoorzitter Anita Witzier. Muzikaal werd het geheel opgeluisterd door Bas Bons, die zong en piano speelde. Tijdens het programma werden de genomineerden bekendgemaakt voor de voor de Ambassadeur van het jaar en vervolgens de Aanvrager van het jaar.

Het tweede deel van het programma bestond uit een viertal pitches voor de titel Aanvrager van het jaar. De Aanvrager van het jaar werd na een spannende online stemming door de zaal uiteindelijk de Stichting Droomdag. Stichting Droomdag verzorgt Droomdagen voor gezinnen, waarvan één van de ouders een oncologische of levensbedreigende ziekte heeft én het jongste kind onder de 16 jaar is. Ik was al bekend met Stichting Droomdag, aangezien ik afgelopen zomer voor hun een familieportret mocht maken in Mondo Verde.

 

Na een korte pauze was er een lezing door Paul Trossèl en wetenschapper Femke Nijboer. Femke vertelde hoe op een zonnige zondagmorgen in februari 2008 het leven van de succesvolle expat Paul Trossèl en zijn zwangere vrouw Arianne volledig veranderde.

Terwijl zij stond te douchen en hun zoontje televisie keek, kreeg Paul op de bank een hersenstaminfarct. Hij ontwaakt weken later als gevangene van zijn eigen lichaam. Zijn geest is nog vlijmscherp, maar zijn lijf volledig verlamd. Femke draagt stukken voor uit Paul's boek Oogwenk, dat na het programma ook verkrijgbaar is. Een indrukwekkende lezing, ook voor mij als fotograaf.

Na de lezing kwamen alle aanwezigen bij elkaar voor een gezellig samenzijn met buffet.

evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (1)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (4)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (13)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (14)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (17)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (12)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (8)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (2)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (10)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (25)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (22)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (3)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (19)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (18)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (15)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (9)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (7)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (6)
evenementenfotograaf Utrecht Monuta Helpt (24)