Newborn reportage oftewel newborn shoot aan huis in Limburg

babyfotograaf newborn fotoshoot Limburg (3)

Babyfotograaf Limburg: Babyreportage, babyfotoshoot oftewel newborn shoot in Zuid Limburg

Als fotograaf in Limburg, maak ik ook regelmatig babyportretten, vaak komen deze opdrachten voort uit de huwelijken die ik fotografeer, maar soms weten jonge ouders mij ook via google te vinden.

Zoals dit leuke gezin in Brunssum, waarvan ik de 3 maanden oude dochter mocht fotograferen. Een babyfotoshoot maak je het best wanneer je zoon of dochter maximaal 2 weken oud is. Dit keer had ik echter een iets oudere baby voor de camera, maar daarom niet minder leuk.

We maakten portretten van de ouders samen met hun baby, maak ook babyfoto's van de kleine alleen in de kinderkamer, in haar babybedje tussen haar schattige beertjes.

Ik een fotoreportage van een baby maak ik het liefst met natuurlijk licht, bijvoorbeeld het licht dat invalt via het raam. Van deze newborn reportage wordt een mini babyalbum gemaakt. Ook hebben de ouders van de de newborn shoot de digitale bestanden besteld.

babyfotograaf newborn fotoshoot Limburg (9)
babyfotograaf newborn fotoshoot Limburg (5)
babyfotograaf newborn fotoshoot Limburg (8)
babyfotograaf newborn fotoshoot Limburg (1)
babyfotograaf newborn fotoshoot Limburg (7)
babyfotograaf newborn fotoshoot Limburg (4)
babyfotograaf newborn fotoshoot Limburg (6)
babyfotograaf newborn fotoshoot Limburg (2)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger