Familiefotografie Limburg: gezinsfotoshoot in een huis in aanbouw

14.07.18

Familie Fotoshoot Limburg: fotoreportage van een mooi gezin bij hun nieuwbouw woning

 

Afgelopen zomer mocht ik dit een portret maken van dit mooie gezin. De man gaf zijn vrouw deze fotoreportage cadeau voor haar verjaardag.

We spraken af op een mooie zomerdag in juli spraken we af voor het maken van de familiefoto's bij hun in aanbouw zijnde woning in Wijnandsrade. Het was voor mij de eerste keer dat ik op zo'n locatie fotografeerde dus het was een beetje experimenten met wat mooie achtergronden zouden zijn.

Zo maakten we een aantal familiefoto's in raamkozijnen die in de woning stonden en ging het hele gezin op een steiger zitten. Daarna moest ik er aan geloven ging ik de hoge losse trap op naar de 2e verdieping, daar maakten we nog een aantal foto's van het gezin in de in aanbouw zijnde slaapkamers.

Ondanks de ongewone fotolocatie vond ik het resultaat erg grappig. Voor op de foto's bij de bouwkeet met het blauw, met uitzicht op het huis spraken mij als fotograaf zelf bijzonder aan.

Wil jij ook een fotoshoot van je gezin of familie op een bijzonder locatie ? Wacht niet te lang het het boeken van je fotoshoot, het wordt nu weer langzaam voorjaar en mijn agenda begint vol te stromen.

Een verjaardag, een 25, 40, 50 of jarig huwelijk of een familiedag zijn mooie gelegenheid voor het plannen van een fotoreportage van het hele gezin of de complete familie.

Bij iedere fotoshoot wordt een 10x15 cm mini fotoalbum geleverd, dat je als aandenken in je tas kunt meenemen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotografie Limburg: gezinsfotoshoot in een huis in aanbouw
Logo Sjurlie.nl