Bruidsfotograaf Maastricht: 10 jarig huwelijksjubileum in Chateau Neercanne

17.06.16

Bruidsfotograaf Maastricht bij Chateau Neercanne: spontane fotografie van een 10 jarig huwelijksfeest… en wat voor een feest!

Soms heb je van die opdrachten, dat kun je bijna geen werk noemen. Super leuke mensen, mooie omgeving, geweldige muziek en mag ik de fotoreportage maken. Zoals op deze mooi avond in juni bij de prachtige (trouw) locatie Chateau Neercanne nabij Maastricht.

Van dit leuke stel dat hun 10 jarige huwelijksfeest vierde, mocht ik een super leuke reportage maken een prachtig album als aandenken.

Het begon allemaal met een chique borrel begeleid door een pianist, een zeer vriendelijke man die achteraf de vader van Chantal Janzen bleek te zijn.

Het was er gezellig, de zaal liep langzaam vol, er wel gefeliciteerd, geknuffeld en er werden leuke cadeaus gegeven.

Aansluitend was er een walking diner in de grotten van chateau Neercanne, met wederom heerlijk eten en dit werd begeleid door een Jazz trio.

Nadat er uitgebreid geborreld en gegeten was, werd het langzaam tijd om naar het feestgedeelte van de grot te gaan, de DJ klaarstond voor de openingsdans van deze geweldige feestavond. De “bruid” had hiervoor speciaal een andere jurk aangetrokken en al gauw werd een knalfeest en stond echt iedereen te swingen op de dansvloer.

Zelden heb ik zo’n geweldig feestje meegemaakt, iedereen was in een superstemming, zag er geweldig uit en maakte plezier. Zo ook met mij, want ik moest diverse keren met gasten op de foto, waarbij de andere gasten mijn camera voor me overnamen. Nooit heb ik zo’n leuke feestavond mogen fotograferen! Ik had de hele avond gewoon buikpijn van het lachen. De tijd vloog om.

De bitterballen kwam voorbij en werden als feestneus gebruikt. Buiten werden gezellig dikke sigaren gerookt. Toen ik rond half 2 vertrok, maakten nog slechts weinig mensen aanstalten om te gaan.

 

 

 

Leveranciers

Feestlocatie Chateau Neercanne
DJ DJ Rico Vrijhoeven
Band Ascot Jazz Trio & pianist John Janzen

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Maastricht: 10 jarig huwelijksjubileum in Chateau Neercanne
Logo Sjurlie.nl