Fotograaf Limburg: website fotografie voor Pit & Co coaching

Fotograaf Limburg: nieuwe zakelijke fotoshoot voor Pit & Co Coaching

Yvette ken ik al een hele tijd. 9 jaar geleden mocht ik haar eerste zakelijke portretten maken, we maakten die destijds in mijn fotostudio aan huis. Inmiddels ben ik gestopt met het fotograferen in de studio en gaat mijn voorkeur uit naar alles op locatie fotograferen.

Nu Pit & Co Coaching een nieuwe website krijgt, werd het langzaam tijd voor een nieuwe bedrijfsreportage.Yvette en ik kozen samen als fotolocatie het glaspaleis in Heerlen. Tevens organiseerde Yvette een groepje modellen. Alles werd strak geregisseerd door Yvette waardoor ik goed kon doorwerken en als snel een aantal goede shots had voor de groepscoaching. Aansluitend vertrok een deel van de groep en bracht ik in de individuele gesprekken en het thema mindmap, familie opstelling en relatietherapie in beeld.

Als afsluiting maakten we op een andere locatie binnen het glaspaleis nog een aantal losse portretten van Yvette, die zij kan gebruiken voor haar website, maar ook als profielfoto voor linkedin.

Deze bedrijfsreportage komt in mijn webstore te staan, waarna de klant 20 beelden naar keuze kan selecteren en downloaden. Deze fotoreportage zal worden gebruikt voor social media doeleinden, maar ook voor de nieuwe website die deze week de lucht min gaat.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages, Honden, paarden & katten