Fotograaf Voerendaal: Familieportret Anja Coenen

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Anja Coenen vond mij via de reportage die ik voor Danielle Maas maakte. Anja wilde graag leuke spontane foto's van haar kinderen (2 leuke dochters en een zoon) in het groen.

We spraken af in Voerendaal, vlakbij het kasteeltje. Van hieruit wandelden we richting het aangrenzende bos. Het was drie uur 's middags en de zon begon al een beetje te zakken. Zit zag super mooi uit in combinatie met de herfstkleuren en het tegenlicht. We stopten op diverse leuke plaatsen bij een mooie omgevallen boomstam en een bos met klimop.  Ik fotografeerde eerst alleen haar eigen kinderen en vervolgende ieder kind met partner en daarna de complete groep.

Zo wandelden we langzaam weer terug naar het kasteel. Achter dit kasteel ligt nog een boerderij met een houten schuur waar kalfjes in bleken te zitten. Hier maakten we een aantal foto's bij. Eerst waren ze wat schuw en toen kwamen ze toch ieders handen snuffelen. We eindigden met een aantal foto's tussen de fruitbomen van het kasteel.

Een serie van dit soort foto's is leuk om te groeperen in allerlei verschillende kleine fotolijstjes. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een grote foto op canvas, maar wanneer je voor lijstje kiest, kun je meer foto's laten afdrukken en die zo nu en dan eens wisselen.