Hondenfotograaf Limburg: fotoshoot met je hond op de Brunssummerheide

14.10.17

Hondenfotograaf Limburg: hippe fotoshoot met je hond het bos van de Brunssummerheide

Het was een prachtig zonnige middag toen ik bij de Brunssummerheide kwam voor het maken van deze fotoreportage met een Franse Bulldog. Hondenfotografie vind ik altijd erg leuk om te doen aangezien ik zelf gek ben op honden.

Een leuk hip stel uit Noord Limburg, dat naar Brunssum kwam om samen met hun hondje, de Franse Bulldog Bruce, op de foto te gaan. Ze hadden verschillende outfits meegebracht en speeltjes voor de hond.

We wandelden samen door het bos en stopte op diverse plekken voor het maken van een portretten en spontane foto's met de hond.

Ieder ging zowel apart met het hondje op de foto als samen. We eindigden in een mooi veld met bomen waar ik een foto van het koppel samen met de hond maakte in een boom. Het licht was prachtig en de gekleurde herfstbladeren gaven deze fotoshoot met de hond een bijzondere sfeer.

Ter afsluiting maakte ik nog een aantal silhouetten terwijl zij wandelden met hun hondje Bruce.

Ieder jaargetijde is eigenlijk wel geschikt voor een professionele fotoreportage met je hond. De herfst heeft echter mijn voorkeur omdat het dan al wat minder warm is. Door stress en warmte gaat een hond namelijk hijgen, wat er tijdens een fotoshoot iets minder mooi uitziet.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Hondenfotograaf Limburg: fotoshoot met je hond op de Brunssummerheide
Logo Sjurlie.nl