Zwangerschapsfotografie in de natuur met Peter en Janine

16.07.15

Janine en Peter ken ik van de trouwbeurs. Zij leveren vaak prachtig bloemwerk voor bruiloften die ik mag fotograferen.


Ik vond het dan ook super leuk dat zij me vroegen of ik een reportage van hun zwangerschap wilde maken. Als locatie hiervoor koos ik voor de Schinveldse bossen. Een fotoshoot van je zwangerschap maak je het mooist in de vrije natuur samen met je partner. Rond de 37e week is het qua tijd ideaal. Nog leuker is het wanneer je je zwangerschaps fotoshoot combineert met een newborn reportage en al deze foto's laat verwerken tot een album.

Deze reportage maakte ik in de bossen nabij Biej de Tant en in de weilanden met paarden aan de rand van het bos.

Reactie plaatsen

Judith Oosting
Prachtige foto Janine, wat een geluk he..... Nog eventjes en dan is het kleine wondertje er.... Veel geluk samen,groetjes Judith Oosting
Zwangerschapsfotografie in de natuur met Peter en Janine
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties