Familiereportage Limburg: groepsportret bij zonsondergang in Epen

15.09.18

Fotograaf Limburg: spontaan familieportret in het heuvelland van Epen

Afgelopen zaterdag mocht ik deze leuke familie fotograferen in de tuin van hun vakantiehuis in Epen. De familie bestaande uit, ouders, kinderen en kleinkinderen was samen op vakantie in Zuid Limburg. Rond zes uur arriveerde ik bij het mooie vakwerkhuisje, waar de familie samen in de tuin zat.

Als achtergrond voor dit spontane groepsportret kozen we de tuin met de appelbomen en het schapenhok. De mooie ondergaande zon zorgde voor prachtig tegenlicht tijdens de fotoshoot.

Bij een familiereportage begin ik altijd met een groepsportret. Daarna ga ik verder met het fotograferen van ieder gezin apart en daarna, maak ik portret van de kinderen en de kleinkinderen. Ook ieder stel zet ik samen op een romantische manier op de foto.

Van een familie fotoshoot krijgt de familie een mini fotoalbum dat door mij zorgvuldig wordt samengesteld.

Een fotoshoot van je familie is een leuke manier om een herinnering aan je vakantie in Limburg te hebben, maar ook leuk als cadeau voor je ouders voor bijvoorbeeld een 25-30 of 40 jarig huwelijk. Tijdens een familieweekend zijn vaak alle kinderen bij elkaar, wat het tot een uitgelezen mogelijkheid maakt voor een gezinsfotoshoot.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiereportage Limburg: groepsportret bij zonsondergang in Epen
Logo Sjurlie.nl