Fotograaf Limburg: fotografie netwerkavond Kvinner bij SBO de Griffel Heerlen

26.11.18

Afgelopen maandagavond was ik als fotograaf aanwezig bij de netwerkavond van damesnetwerkgroep Kvinner. Als locatie was gekozen voor speciaal basisonderwijs de Griffel in Heerlen.


De avond begon met gezellig praten met alle aanwezige dames onder het genot van een hapje en drankje. Vervolgens gaf directrice José  een presentatie over de school en de manier waarop men hier te werk gaat met leerlingen. Daarna gingen we samen naar klaslokaal waar een aantal leerlingen ons lieten zien hoe zij robots inzetten tijdens het leerproces. Hiervan heb ik geen foto's kunnen maken in het kader van de AVG.

Weer teruggekomen in de aula, kregen weer een lekker hapje en vervolgens gaf een van de medewerkster van de school - die als specialisatie autisme heeft - een presentatie hieromtrent. Zij deed dit aan de hand van een Powerpoint presentatie maar ook met andere middelen, zoals hoofden en blokken. Deze methode wordt ook gebruikt om de kinderen uit te leggen wat autisme is, zodat zij zich hierin kunnen herkennen.

Na de tweede presentatie hebben wij nog even genetwerkt en gepraat. Van dit samenzijn en de presentaties heb ik een kleine fotosfeerimpressie gemaakt ter promotie van het Kvinner netwerk in Limburg. Ik had afgelopen maandag een introducé meegebracht. Ieder lid mag tijdens bijeenkomsten eenmalig ter kennismaking een introducee meenemen.

Zoals als iedere keer mocht ik ook de foto's van deze bijeenkomst weer gebruiken voor mijn weblog.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: fotografie netwerkavond Kvinner bij SBO de Griffel Heerlen
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties