Fotograaf Limburg: zwangerschapsfotografie aan huis in Voerendaal

02.11.18

Fotograaf in Limburg: zwangerschapsfotoshoot aan huis in Winthagen, samen met papa en kleine zus

Deze zwangerschapsreportage mocht ik afgelopen jaar november maken. Ik mag komende zomer in juni van dit leuke stel ook al de trouwerij fotograferen en onlangs boekten zij mij voor een zwangerschapsreportage gecombineerd met een babyreportage. 

Het was een erg leuke fotografie opdracht, vooral ook door het mooie fotogenieke oude huis en de achtertuin vol leuke dieren. Ik startte de fotoshoot op een bankje in de keuken. Hond Herman kwam er gezellig bij zitten en ging ook op de foto.

Daarna gingen we verder met het maken van zwangerschapsfoto's in de woonkamer op de bank, samen met haar aanstaande man en hun dochter. Zo maakte ik een aantal spontane familiefoto's gezellig in de woonkamer.

Daarna vervolgde ik de zwangerschapsfotografie in de achtertuin op een muurtje, waar een kalkoen nieuwsgierig kwam kijken wat wij aan het doen waren. Vervolgens fotografeerde ik het stel samen bij hun varkentjes en ezeltjes.


Van deze bolle buik reportage in combinatie met de newborn fotoshoot wordt een prachtig 25 x 25 cm fotoalbum gemaakt, voorzien van een oudroze cover met de naam van de baby. Tevens is bij iedere fotoreportage die je boekt een klein mini fotoalbum inbegrepen dat je kunt meenemen in je handtas. Zo heb je je zwangerschapsfoto's altijd bij de hand.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: zwangerschapsfotografie aan huis in Voerendaal
Logo Sjurlie.nl