Newborn fotografie Limburg: babyreportage aan huis

newborn shoot babyfotograaf Limburg (2)

Newborn shoot in Limburg: schattige babyfotoshoot thuis in de kinderkamer


Het maken een babyreportage aan huis is een van mijn favoriete onderdelen van de familiefotografie. Ik vind het ontzettend leuk om bij kersverse ouders thuis te komen om mooie babyfoto's te maken.

Ik ben graag bezig met styling en het zoeken naar alle beelden dan standaard. Zo wordt hier fotoshoot van een baby voor de ouders uniek. Omdat ik niet mijn eigen babyaccessoires werk, maar gebruik maak van wat er in huis is, wordt iedere babyfotoshoot weer anders en persoonlijk. 

Ik vind het bijvoorbeeld bijzonder leuk om babyfotografie in het babykamertje te doen, in het eigen babybedje, met eigen knuffels erbij. Gewoon met natuurlijk licht van het raam, door bijvoorbeeld even met het bedje te schuiven. 

Ik proberen babyfotografie oftewel een newborn fotoshoot hiermee zo persoonlijk mogelijk te maken voor de ouders. Met eigen dekentjes, rompertjes, mandjes en beertjes maak ik foto's en zo kom je soms achter heel persoonlijke verhalen die je dan weer in je fotoshoot kunt verwerken. 

newborn shoot babyfotograaf Limburg (5)
newborn shoot babyfotograaf Limburg (8)
newborn shoot babyfotograaf Limburg (9)
newborn shoot babyfotograaf Limburg (7)
newborn shoot babyfotograaf Limburg (4)
newborn shoot babyfotograaf Limburg (10)
newborn shoot babyfotograaf Limburg (12)
newborn shoot babyfotograaf Limburg (6)
newborn shoot babyfotograaf Limburg (1)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger