Communiereportage Merkelbeek: Eva

05.06.13

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Fotograaf Limburg; communiefotograaf in de velden van Merkelbeek, een spontane communie fotoshoot waar we een communiealbum van maakten

Een tijdje geleden belde Silvia Braeken uit Brunssum mij. Ze wilde graag een communiereportage van haar dochter Eva laten maken. Ze wilde graag vrolijke, spontane foto's in de natuur.

We planden een afspraak voor een reportage in op zaterdag, maar helaas was het niet zo'n goed weer. De hemel zag er vrij dreigend uit. Toch hadden we geluk, want op het tijdstip van onze afspraak was het droog. Silvia had speciaal de kapster laten langskomen en die had bij Eva van die schattige knotjes in het haar gemaakt.

Ik vond nog net ergens een mooie bloeiende omgevallen bloesemboom in Merkelbeek, in een weitje van Rijkswaterstaat. De omgeving bleek daar prachtig, er was een heel veld met bloeiende boterbloemen. Ik maakte foto's van Eva alleen, maar ook samen met haar broertje. Hij had zijn voetbal meegenomen, waar hij zich mee aan het amuseren was.

Bij een bruggetje over een beekje, maakten we ook nog even een portret van de complete familie. Als laatste wilde Eva nog graag op de foto met haar dwarsfluit.

Eva heeft zondag 2 juni haar 1e heilige communie gedaan. Volgens Silvia was het een prachtige zonnige dag.

Van de reportage is een album met een linnen cover met foto gemaakt. Het album heeft een formaat van 28x28 cm en is 24 pagina's dik. Het boek bevat zowel foto's in kleur als zwart wit en is voorzien van Eva's communiedatum. Meer informatie over deze mooie albums vind je hier.

Hierbij wil ik je nogmaals laten weten dat wij zeer blij zijn met de communiefoto's van Eva. Ook de dag zelf was super. Stralende communiecantjes, veel plezier en ook nog de hele dag mogen genieten van de zon. Het album met de mooie foto's is door iedereen bewonderd. Een prachtige, blijvende herinnering aan een zeer speciale dag. Bedankt, Silvia

Reactie plaatsen

Geen reacties
Communiereportage Merkelbeek: Eva
Logo Sjurlie.nl