Fotograaf Hoensbroek: Esther, Sharine en Ralf@Kasteel Hoensbroek

23.09.12

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Fotograaf Limburg: fotoshoot broer en zus in Hoensbroek

Twee zussen en een broer mocht ik gisteren fotograferen. Ze wilden graag foto's maken bij kasteel Hoensbroek. Het was zonnig en droog, dus heerlijk weer voor foto's. De reportage is een kado voor hun moeder die zaterdag jarig is. De reportage eindigde op het tuinterras van "Tot slot".

Allereerst nogmaals bedankt voor de leuke fotoshoot zaterdag. We vonden het erg gezellig en leuk om te doen! Dit is zeker voor herhaling vatbaar :) De foto's zijn fantastisch. Wow, ik ben er echt superblij mee. Ze zien er top uit. Ik vind mezelf niet fotogeniek en toch zijn er meerdere foto's waarvan ik denk: goh daar sta ik echt leuk op!

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Hoensbroek: Esther, Sharine en Ralf@Kasteel Hoensbroek
Logo Sjurlie.nl