Fotograaf Valkenburg: Loveshoot Lindy & Lucas

22.05.13

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Lindy en Lucas trouwen in september dit jaar. We hadden al een paar keer geprobeerd een datum af te spreken voor een loveshoot, maar iedere keer regende het. Vandaag zag het er ook niet al te best uit, maar volgens buienrader zou het tussen 20.00 en 21.00 uur droog zijn. Toen ik naar Valkenburg vertrok, zag het er veelbelovend uit. Ik zag zelfs hier en daar een stukje blauwe hemel.

Lindy en Lucas hadden leuke accessoires (props) en hun hondje bij zich. We starten in de buurt van Restaurant aan de Linde op een bankje en een bruggetje langs de geul, maar al snel begon het toch te druppelen en dus gingen we even overdekt op het terras wat foto's maken, maar het ging harder regenen!

Gelukkig werden we bij Aan de Linde super vriendelijk ontvangen en mochten we er binnen een aantal foto's maken. Toen het weer enigszins droog was vervolgende we onze weg door het parkje (verboden voor honden!). Onder de bomen wisten we redelijk droog te blijven maar op de terugweg regende het zo hard dat we drijfnat werden.

Gelukkig is de regen op de foto's nauwelijks terug te zien.

Ik wou je even laten weten dat onze uitnodigingen vorige week verstuurd zijn en dat we echt heel veel superleuke reacties erop hebben gekregen. Dus veel complimentjes voor jou!!

Reactie plaatsen

Lindy en Lucas
Hoi Sjurlie!

De foto's zijn superleuk geworden, ondanks de regen!:) We kijken al uit naar onze trouwreportage met jou!

Groetjes!
Fotograaf Valkenburg: Loveshoot Lindy & Lucas
Logo Sjurlie.nl