Fotograaf Brunssum: Stan, Tren en Max

30.05.12

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Vanmiddag bij mij in de studio, drie leuke, vrolijke broers. Allemaal in het wit met jeans. Ik heb weer vrolijke, spontane foto's kunnen maken in mijn studio. Hier een aantal voorbeelden.

Bedankt voor de mooie foto´s. We hebben ze vandaag besteld bij de online fotoservice van jou.

Ik geloof dat we ze bijna allemaal besteld hebben. Ze waren zo mooi!

Een foto was jammer daar zitten Max en Tren op Stan en dan zie je de voet van Max achter het hoofd van Tren. Jammer want ze kijken hier weer alle drie leuk. Anders hadden we die ook nog besteld. Is ook een onmogelijke opgave om zo'n wiebel kinderen steeds goed te vangen. Petje af voor jou!!! Je hebt een engelengeduld en je maakt prachtige foto's. Ik heb flink reclame voor je gemaakt bij een paar vriendinnen met kids of huisdieren, dus wie weet..... heb je er nog een paar klantjes bij.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Brunssum: Stan, Tren en Max
Logo Sjurlie.nl