Hondenfotograaf Limburg: fotoshoot met Basset hond op wereld dierendag

04.10.17

Hondenfotograaf Limburg: fotoshoot met je hond op dierendag

Op wereld dierendag liet Gieke een fotoreportage maken van haar lieve Basset Ramses.

Voor deze fotoreportage met een hond zocht ik een mooie plek uit, de hangvennen in het Schutterspark in Brunssum en de Vlonderbrug.

We begonnen met het maken van een aantal portret van Gieke met haar hond onder een mooie Eikenboom. Daarna wandelden we verder door het bosrijke gebied met mooie gele grassen en maakte ik een aantal spontane foto’s van Gieke met haar hond in het gras.

Aansluitend vond ik een mooie vennetje waar zij en haar hond langs de rand gingen zitten voor het vervolg van de hondenfotoshoot.

Van deze spontane fotoreportage met haar hond heeft zijn een groot aantal afdrukken besteld. Daarnaast is bij de fotoshoot met je hond een klein fotoalbum (13x13 cm) inbegrepen.

Als laatste maken we nog wat wandelfoto’s op de Vlonderbrug en daarna rondden we de portretfotoshoot met haar hond langzaam af.

Super bedankt voor de ontspannen ochtend samen met mijn hond Ramses ! Zelfs toen hij een vennetje inliep en zijn onderkant pikzwart was,bleef je rustig en maakte er het beste van,knap hoor ! De foto’s zijn helemaal geworden zoals ik bedoelde.

Graag wilde ik de liefde tussen Ramses (omdat hij natuurlijk niet het eeuwige leven heeft) en mezelf vast laten leggen en dat spat ervan af ! Mijn voorkeur ging ook uit naar buiten-foto’s met mooie herfstkleuren en jij wist de mooiste plekjes uit te kiezen waar we heel goed tot ons recht kwamen. Kortom voelde je heel goed aan wat mijn bedoeling was.

Heel blij met de foto’s ! Vakwerk ! Graag tot een volgende keer ! 

Groetjes, Gieke, mogelijk tot een volgende keer en veel succes met je werk !

Reactie plaatsen

Michel
Gieke liet deze foto's maken als tastbare herinnering omdat Ramses niet het eeuwige leven heeft. Ik krijg net het trieste nieuws dat Gieke zelf na een kort ziekbed is overleden. Rust zacht Gieke, ik zal je nooit vergeten
Hondenfotograaf Limburg: fotoshoot met Basset hond op wereld dierendag
Logo Sjurlie.nl