Fotograaf Limburg: fotoshoot in de natuur Irene & Iris

06.08.12

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Irene Janssen had ik ontmoet op de bruiloft van Marja en Jos. Via Facebook zag zij regelmatig mijn foto's voorbij komen en nu mailde zij me om een reportage van haar dochter Iris te laten maken.

Als locatie koos ik het bos achter de RD4 in Brunssum. Ik had er toevallig vrijdag nog gewandeld en had gezien dat er allerlei mooie bloemen bloeiden. Het is een afwisselend park met een mooi houten bruggetje, bloemen en de Rode Beek die langs de bosrand stroomt. Er zijn heel veel mooie plekken om foto's te maken.

Iris vond het heel leuk. Ze vond het geen probleem om tussen de bloemen te poseren en plukte intussen een mooi boeket voor Irene. Ook ging ze met plezier blootvoets door de Rode Beek. De nieuwsgierige Jack Russel die toevallig voorbij kwam hebben we ook als model ingezet.

We eindigden midden in het bos op een oude boomstronk. We waren net op tijd klaar, want terwijl ik hier de foto's zat na te bewerken, kletterde de regen op mijn zolderraam.

Ik zou je nog laten weten wat mijn moeder van het mooie tweeluik vond. Ze was ontzettend verrast en vond het prachtig! Het heeft een mooi plaatsje gekregen in de keuken! Ze is er erg blij mee en Iris en ik zijn er zelf ook nog altijd blij mee.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: fotoshoot in de natuur Irene & Iris
Logo Sjurlie.nl