Fotograaf Limburg: Loveshoot bij ondergaande zon in het veld bij koeien

06.08.13

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Fotograaf Limburg: Loveshoot bij ondergaande zon in het veld bij koeien

Trouwen bij de Bernardushoeve

Vanavond had ik een afspraak met Loes en Hugo. Zij gaan volgend jaar augustus trouwen in de Bernardushoeve in Ubachsberg. Het was een combinatie van een loveshoot en een gesprek voor hun huwelijk. Ik was er om 8 uur en om half 11 ging ik weg. We hadden zo'n leuk gesprek dat we de tijd helemaal vergeten waren. We dachten dat ze ons bij de hoeve naar buiten keken, maar dat was niet zo gelukkig.

Samen inspiratie opdoen voor de trouwdag

We namen de dag door, bekeken voorbeelden van trouwkaarten, hadden over over bruidsstyling (pintest), bekeken samen albums van andere bruiloften en zo kwamen we helemaal in de stemming :-)

Een loveshoot in een weiland tussen de koeien en kalfjes

We starten in de tuin van de Bernardushoeve met een aantal foto's van hun 9 maanden oude dochter Kiki, die daarna door oma werd meegenomen. 

Trouwthema landelijk / boerderij

Omdat Loes en Hugo het "boerderij" thema erg leuk vinden, kwamen we al wandelend in een prachtig weiland met koeien en kalfjes uit. De ondergaande zon maakte het uitzicht compleet. Net als de leuke stylingsitems die Loes had meegebracht. Alles klopte gewoon.

Hartstikke bedankt voor de GEWELDIGE foto´s! We zijn echt aan het nagenieten, we zijn er zo blij mee! Bedankt voor de offerte en de adresjes! Het was een fijne avond gisteren en leuk dat het zo klikte! Ook een leuke blog op je site! We gaan vanavond foto´s kijken met opa en oma, nogmaals superbedankt.

Reactie plaatsen

Nancy
Geweldige foto van twee lieve mooie mensen die ik al het geluk en liefde van de hele wereld wens!!
Mooie reportage!! Complimenten
Fotograaf Limburg: Loveshoot bij ondergaande zon in het veld bij koeien
Logo Sjurlie.nl