Paardenfotograaf Limburg: in galop over het Plateau van Doenrade

16.08.12

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Paardenfotograaf Limburg: fotoshoot met je paard in Doenrade

In opdracht van Rosemarie Smeets heb ik vanavond een aantal foto's van Eveline gemaakt met haar paard.

Deze foto's zijn bestemd voor een boek over Doenrade, waaraan al meer dan 150 personen medewerking verleend hebben.

In dit boek zullen verder foto's worden gebruikt van mijn bruidsreportages gemaakt in de Ridderzaal van Kasteel Doenrade en een kerkelijk  huwelijk in de Kerk van Doenrade.

Meer informatie omtrent het boek is te vinden op:
http://www.plateauvandoenrade.nl/pagina/jaarverslag/index.html

De uitgevers van het boek zijn particulieren en geen bedrijf of gesubsidieerde instelling. Omdat zijn geen budget hebben (alleen hun eigen huishoudportemonnee, werken zij onbetaald en zonder enige winstoogmerk. De kopers van het boek betalen straks alleen de kostprijs voor vormgeving en drukwerk. Een mooie vorm van free publicity voor mij,  en voor de geportretteerde is het een leuk aandenken; dat je huwelijk met een foto in een brede culturele context staat.

Voor het boek moest het een amazone van Doenrade, Hillensberg, Windraak of Douvergenout zijn omdat het anders een beetje als 'fremd korper' wordt ervaren. Het boek gaat immers over het Plateau van Doenrade. Vandaar de keuze voor Eveline, die in Doenrade woont.

Bedankt voor deze grote verrassing! Net weer terug thuis je foto's eindelijk kunnen zien. Ze zijn erg goed gelukt: mooi vakwerk heb je gemaakt. De sfeer op het plateau kun je heel goed voelen. Sfeervolle dieptewerking van paard tot verre achtergrond! Het paard in galop spreekt tot de verbeelding. En Evelien is een stralende amazone. Bijzondere foto's: nogmaals veel dank daar voor Shirley. Hartelijke groeten en graag tot een volgende keer. Blijf geïnspireerd!

Reactie plaatsen

Geen reacties
Paardenfotograaf Limburg: in galop over het Plateau van Doenrade
Logo Sjurlie.nl