Fotograaf loveshoot Limburg, romantische fotoshoot, fotoshoot stel, romantische fotoreportage, prewedding shoot, verlovingsreportage, verlovingsfotoshoot, fotoshoot aanzoek.

Fotograaf Limburg: romantische fotoshoot bij buitenplaats Vaeshartelt

fotoshoot kasteel Vaeshartelt (4)

Fotograaf Limburg: spontane en romantische loveshoot bij kasteel c.q. buitenplaats Vaeshartelt

Als fotograaf in Limburg kom ik altijd graag bij Buitenplaats Vaeshartelt, het heeft een prachtig park vol met mooie bomen en een vijver en het kasteel heeft mooie klassieke ruimtes (waaronder de spiegelkamer). Afgelopen zomer was ik hier om een mooie fotoshoot van een stel te maken, maar ik kom hier ook vaker voor het maken van bruidsreportages.

Ik mocht ook al de bruiloft van de dochter van dit leuke koppel vastleggen en de babyreportage van hun dochter maken. Deze mensen mag ik dus tot mijn vaste klantenbestand rekenen.

Deze man gaf zijn vrouw een superleuk cadeau voor de kerst: een mooi handgemaakt fotoalbum in een doos, waarin zij ieder jaar een foto van hun samen kan toevoegen.
Voor deze gelegenheid bestelde ik een mooi handgemaakt (grijs) doorgestikt album in een doos met houten randen. Van binnen is het album gevuld met (lege) zwarte bladzijden waarop de foto's op de ouderwetse manier kunnen worden ingeplakt met behulp van fotolijm.

Deze fotoshoot is de eerste van een jaarlijks terugkerende serie waarin zij door mij willen laten vastleggen hoe zij samen oud worden.Als locatie voor deze romantische coupleshoot kozen we samen de geheime tuin van kasteel Vaeshartelt. Op een bankje onder de mooie vijgenboom en al wandelend tussen de bloeiende lavendel maakte ik een aantal foto's van hun samen.
De fotoshoot vond afgelopen zomer plaats in de namiddag. De foto voor het album is inmiddels gekozen en komende zomer zal de tweede fotoshoot plaatsvinden.

 

 

fotoshoot kasteel Vaeshartelt (1)
fotoshoot kasteel Vaeshartelt (6)
fotoshoot kasteel Vaeshartelt (5)
fotoshoot kasteel Vaeshartelt (3)
fotoshoot kasteel Vaeshartelt (2)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Verlovingsreportage

Fotograaf Chateau Sint Gerlach: fotoshoot van een huwelijksaanzoek

fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (6)

bruidsfotograaf Chateau Sint Gerlach: romantische fotoshoot van een huwelijksaanzoek

Onlangs werd ik gebeld door een jonge man uit Brabant of ik een huwelijksaanzoek zou willen fotograferen. Hij wilde zijn vriendin hiermee verrassen.

Hiervoor had hij een overnachting geboekt bij Chateau Sint Gerlach. Telefonisch bespraken we zijn idee hoe het aanzoek te fotograferen en hoe we dit als verrassing voor haar zouden kunnen uitvoeren.

We spraken af bij de receptie van het hotel, waar hij me de verlovingsring overhandigde. Daarna kwam hij samen met zijn vriendin terug en stelde haar aan me voor. Samen wandelden we door het park en zijn vriendin dacht dat we een loveshoot gingen maken.

Ik had hem verteld dat de rozentuin een mooie plek zou zijn voor de fotografie van het aanzoek. Terwijl ik haar apart fotografeerde, haalde hij voorzichtig de ring uit mijn tas. We liepen richting het prieeltje en toen ze daar samen stonden in het prachtige tegenlicht van de zon, ging hij door zijn knieën en vroeg haar ten huwelijk. Omdat dit allemaal zo perfect georganiseerd was kon ik dit prachtig vastleggen.

Natuurlijk zei ze ja, waarna hij haar de verlovingsring om haar vinger schoof, intussen was ik dichterbij gegaan om dit allemaal vast te kunnen leggen als fotograaf. Na veel enthousiasme en een traan liepen we verder en maakten we onder andere nog een mooie close up van de verlovingsring.

Daarna wandelen we over een bruggetje en langzaam door naar Burgemeester Quicx, een gezellig zaakje op het terrein waar hij een fles champagne geregeld had. Hier werd samen getoost en toen was het langzaam tijd om afscheid te nemen van dit leuke stel.
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (3)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (4)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (5)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (9)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (8)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (10)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (13)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (15)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (12)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (14)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (17)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (18)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (19)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (20)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (21)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (25)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (24)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (23)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (22)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (1)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Verlovingsreportage

Fotograaf Aken: Loveshoot oftewel prewedding shoot bij Quellenhof

Trouwfotograaf Aken: een loveshoot bij zonsondergang in bij Quellenhof in Aken

Dit leuke koppel kwam bij mij terecht via Weddingplanner Alex van die Hochzeiterei. We werkten al eerder samen en hij bracht met met deze mensen in contact.

Deze loveshoot, verlovingsreportage, oftewel pre weddingshoot is een bereiding op een huwelijksdag. Tijdens een loveshoot kom je er achter of de benodigde klik met je trouwfotograaf er is.

Tijdens deze romantische reportage kon ik gebruik maken van het park dat aan hotel Quellenhof grenst, maar ook maakten wij een aantal foto's binnen in het hotel. Buiten begon al langzaam het gouden uurtje aan te breken, waardoor ik ook een aantal mooie tegenlicht foto's kon maken bij ondergaande zon. De foto's hebben dan een mooie warme gloed wat ze een bijzondere sfeer geeft.

Een loveshoot is een leuke voorbereiding op je trouwreportage. Met de foto's van een loveshoot kun je bijvoorbeeld save the date kaarten maken, een uitnodiging voor je trouwdag, maar ook kun je deze foto's gebruiken ter decoratie op je trouwdag. Bijvoorbeeld door een aantal ingelijste foto's van je loveshoot op je cadeautafel te zetten tijdens jullie huwelijksdag.

Een leuk details is dat de aanstaande bruid een jurkje aan had getrokken dat zij ook aan had op een van de eerste dates met haar aanstaande man.

Hieronder vinden jullie een aantal foto's uit de loveshoot van dit leuke Duitse stel.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Verlovingsreportage

Verlovingsreportage op de Brunssummerheide

Loveshoot oftewel prewedding shoot van een prachtig stel uit Frankfurt


Als bruidsfotograaf moet je tegenwoordig ook een Instagram account hebben, maar ik had nooit verwacht dat hieruit een mooi bruidsreportrage in Luxemburg zou komen.

Via Instagram ontving ik het eerste bericht of ik op 12 augustus nog vrij was voor het fotograferen van een bruiloft. 

Daarna ging alles via Skype en mail en afgelopen zaterdag ontmoette ik dit leuke aanstaande bruidspaar voor het eerst.

We spraken samen hun trouwdag door, dronken iets en vertrokken daarna samen naar de Rode Beek en de zandvlakte op de mooie Brunssummerheide. Hier maakte ik een romantische loveshoot.

De bruid is een Chinese, en het is een traditie om een romantische reportage te maken in een jurk die al een beetje op een trouwjurk lijkt, vandaar dat zij op deze warme zaterdag middag in een mooie kleding aantrokken voor deze loveshoot.

Van deze loveshoot ontvangt het stel tevens een mini album. Bekijk hieronder een aantal romantische foto's uit de deze pre weddingshoot.
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Verlovingsreportage

Fotograaf Limburg: verlovingsfotoshoot op de Brunssummerheide

Loveshoot preweddingshoot Limburg

Fotograaf Limburg: romantische loveshoot van een koppel dat binnenkort gaat trouwen 

 

De leuke aanstaande bruidspaar boekte mij bijna een jaar geleden voor hun bruidsreportage. Nu boekten zij bij mij nog een een romantische loveshoot op de Brunssumerheide.

We spraken hiervoor rond acht uur 's avonds af bij de Rode Beek. De beek, het bruggetje en de zandvlakte zijn naast het mooie bos een prachtige locatie voor een romantische fotoshoot van een stel.

Van een loveshoot kun je mooie decoratie laten maken voor tijdens je trouwdag. Ook kun je hem natuurlijk gebruiken voor een persoonlijke save the date kaart of een uitnodiging voor je huwelijk.

De zonsondergang is door het mooie warme licht een prachtig moment voor het maken een een romantische fotoreportage van een stel.

Omdat je hier zo mooie gebruik kunt maken van tegenlicht geeft dit een prachtige omlijsting je haar.

Wanneer je bruidsfotografie via mij boekt krijg je afhankelijk van het type pakket dat je gekozen hebt korting op een loveshoot c.q. verlovingshoot, c.q. pre weddingshoot.
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Verlovingsreportage
  • Didi Lammertsma
    21 June 2018
    Het was een super ervaring en de foto's zijn heel erg mooi geworden. En nou op naar de bruiloft! Tot snel!