Kinderfotografie, kinderfotograaf, fotoshoot kind, kinderportret, kinderreportage. Zwangerschapsfotograaf, zwangerschapshoot, fotoshoot zwangerschap, babyfotograaf, babyfotografie, newbornshoot, newborn fotograaf, babyreportage, babyfotograaf.

Zwangerschapsfotografie Limburg: mediterane fotoshoot bij Mondo Verde in Landgraaf

fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (16)

Fotograaf Monde Verde Landgraaf: zwangerschapsfotoshoot in Mediterane sferen

Onlangs werd ik benaderd door een Libanese, zij is zwanger en wilde graag een zwangerschapsfotoshoot. Haar wens was om dit niet in het bos, maar in een mediterane omgeving te doen.

Daarom stelde ik haar voor om elkaar samen met haar man te ontmoeten in Mondo Verder in Landgraaf. Dit park is het hele jaar erg mooi om foto's te maken. Je hebt er mooie kleurrijke gebouwen in Marokkaanse en Spaanse sferen. Voor het Al Hambra vind ik erg mooi en fotogeniek.

Zo gezegd zo gedaan. Afgelopen zaterdag ontmoetten wij elkaar bij de entree. Van daaruit wandelen we door het park tot bij de kleurrijke gebouwen. We maakten foto's van de zwangere buik, van het stel samen en daarna kleedde zij zich even om voor een aantal spontane zwangerschapsfoto's samen.

Het is altijd mooi om verschillende outfits mee te nemen wanneer je de foto gaat, je kunt dan na het 1e half uur fotograferen een wisselen van look. Zo startte zij met een mooie lange romantische jurk waarin haar zwangere buik mooi naar voren kwam. Daarna wisselde ze naar een top met een lange rok.

Op de weg terug naar de uitgang, maakten we toch nog een aantal mooie foto's in het groen, bij een groep mooie naaldbomen. Gelukkig was het zaterdag erg mooi weer, het was zonnig en droog en er stond een beetje wind. Ideaal weer voor een mooie nazomer fotoshoot buiten.

Wanneer je naar een locatie als Mondo Verde gaat voor een fotoshoot, moet je wel rekening houden met de entreegeld (25 euro) en parkeergeld (5 euro). Vraag altijd vooraf na of je hier foto's mag maken.

 

 

fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (15)
2020 10 12 0001
fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (1)
fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (14)
fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (13)
fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (12)
fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (11)
fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (10)
fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (9)
fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (8)
fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (7)
fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (6)
fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (5)
fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (4)
fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (3)
fotograaf zwangerschap Limburg Mondo Verde Landgraaf (2)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Zwangerschapsfotografie Zuid Limburg: spontane bolle buik foto's in het bos

fotograaf zwangerschap Limburg (7)

Lifestyle fotoshoot zwangerschap Limburg: spontane zwangerschapsfoto's in het bos

Het is altijd leuk wanneer klanten voor een tweede keer terug komen. Zo ook dit keer. Eerder mocht ik haar zwangerschapsreportage maken toen ze zwanger was van haar dochter.

Nu is haar dochtertje alweer wat groter en mocht ik voor de tweede keer foto's van haar bolle buik maken. Dit keer kwam ze samen met haar hele gezin en ze hadden zich mooie uitgedost: allemaal matchend in donker blauw.

Ik probeer op de Brunssummerheide steeds nieuwe andere plekken te ontdekken voor foto's, waar weer andere planten en struiken bloeien. Zo kwamen we achter de speeltuin bij Schrieversheide uit bij dit schattige huisje en bankje met mooi uitzicht. Ik maakte eerst wat foto's van haar alleen met haar dochter en daarna spontaan wandelend van het gezin samen.

Omdat ze een mooie doosje had meegenomen met ondere andere gehaakte baby slofjes en wensen, betrokken we ook dit bij de zwangerschaps fotoreportage en zo gaat een uur snel voorbij.

Terwijl haar dochtertje zich amuseerde met het plukken van bloemen en het openen van het doosje en lezen van alle wensen maakte ik foto's van haar. Ook liet ik het stel samen een stukje wandelen.

Omdat het al wat later in de middag was en zonnig, was er erg mooi tegenlicht dat de haren als het ware met een krans om lijstte. Voor mij altijd een favoriet licht om foto's bij te maken omdat het de foto's mooie warme gloed heeft en ook een sprookjes achtige, romantische sfeer.
fotograaf zwangerschap Limburg (1)
fotograaf zwangerschap Limburg (22)
fotograaf zwangerschap Limburg (20)
fotograaf zwangerschap Limburg (19)
fotograaf zwangerschap Limburg (18)
fotograaf zwangerschap Limburg (16)
fotograaf zwangerschap Limburg (15)
fotograaf zwangerschap Limburg (14)
fotograaf zwangerschap Limburg (12)
fotograaf zwangerschap Limburg (11)
fotograaf zwangerschap Limburg (10)
fotograaf zwangerschap Limburg (9)
fotograaf zwangerschap Limburg (6)
fotograaf zwangerschap Limburg (5)
fotograaf zwangerschap Limburg (4)
fotograaf zwangerschap Limburg (3)
fotograaf zwangerschap Limburg (2)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Fotograaf zwangerschap Limburg: op de Brunssummerheide

2020 09 08 0001

Fotoshoot van je zwangerschap laten maken ? De Brunssummerheide is hiervoor ideaal

Vanmorgen mocht ik de zwangerschapsreportage maken van een voormalig bruidspaar (zijn trouwden 14 februari dit jaar, net voor de lockdown). Vandaag was het zover dat ik haar bolle buik mocht vastleggen.

We spraken af op de parkeerplaats bij het bungalowpark Brunssummerheide. Van hieruit liepen we samen het bos in voor het maken van een korte reportage (een half uur). Ze hadden hun outfits mooi op elkaar afgestemd. Beiden in het blauw en zij in een mooie lange jurk. Kleding die mooi met elkaar matcht komt de fotoshoot altijd ten goed.

Ook het meebrengen van mooie accessoires kan een meerwaarde zijn voor een zwangerschapsfotoshoot. Zo kun je bijvoorbeeld schoentjes, slofjes of een knuffelbeestje van je baby meenemen.

Bij een langere zwangerschapsfotoshoot is het ook leuk wanneer je verschillende outfits meeneemt. Je kunt dan tussentijds een keer wisselen van een jurk naar een broek of omgekeerd.

Bij de zwangerschapsreportage krijg je altijd een leuke 10x15 cm mini album, dat ik binnen een paar weken naar jullie opstuur. Verder zijn bij de reportage van een half uur (die in Brunssum plaats vindt) 5 digitale bestanden naar keuze inbegrepen. Uiteraard kun je ook altijd extra files bijbestellen.

Na een fotoshoot ontvang je binnen een week een mailtje met je persoonlijke login, waar je online de foto's die jij het mooiste vindt kunt selecteren.

Het is tijdens elkaar jaargetijde mooi op buiten zwangerschapsfoto's te laten maken, mits het niet regent. Je kledingkleuren kun je mooi aanpassen aan de jaargetijden.
2020 09 08 0011
2020 09 08 0002
2020 09 08 0003
2020 09 08 0013
2020 09 08 0004
2020 09 08 0006
2020 09 08 0005
2020 09 08 0007
2020 09 08 0008
2020 09 08 0009
2020 09 08 0012
2020 09 08 0010
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Zwangerschapsfotografie Limburg: fotoshoot bij zonsondergang

fotograaf zwangerschap Limburg (3)

Fotograaf Limburg: zwangerschapsfotoshoot bij ondergaande zon

Deze fotoshoot van een zwangerschap werd een tijdje geleden online geboekt via mijn website. We besloten de fotoshoot te plannen bij ondergaande zon, het zogenaamde gouden uurtje, omdat dat zorgt voor prachtig warm licht, waardoor de foto's een bijzondere sfeer krijgen.

We spraken af rond half acht, op de parkeerplaats van de voormalige manege Brunssummerheide. Van daaruit wandelden we richt de Rode Beek en de zandvlakte. Het was er redelijk druk, waardoor ik wel wat rekening moest houden met wandelaars die anders op de foto's te zien zouden zijn.

Uiteindelijk liepen richting de heuvels en de zandvlakte, waar het rustiger was en hier maakte ik de meeste zwangerschapsfoto's, waaronder wat foto's van het wapperende haar en een aantal silhouetten samen, toen de zon uiteindelijk echt onder ging.

Een wandelende foto samen mag wat mij betreft ook nooit ontbreken in een serie van een (zwanger) koppel. Hand in hand samen blootvoets door het zand vind ik altijd een mooi plaatje.

Ter afronding maakte ik wat foto's van het zwangere model in de (zeer koude) Rode Beek, waar inmiddels niemand meer was. Het licht op het water in combinatie met de kringen die het wandelen door het water veroorzaakte, leverde mooie plaatjes op.

Langzaam rondde ik de fotoshoot af en liep weer terug richting de parkeerplaats, waar we afscheid namen en ik uitlegde hoe de afronding verder te werk zou gaan. Binnen een aantal dagen zette ik de foto's voor het stel in een online map.

fotograaf zwangerschap Limburg (6)
fotograaf zwangerschap Limburg (2)
fotograaf zwangerschap Limburg (4)
fotograaf zwangerschap Limburg (1)
fotograaf zwangerschap Limburg (15)
fotograaf zwangerschap Limburg (18)
fotograaf zwangerschap Limburg (17)
fotograaf zwangerschap Limburg (16)
fotograaf zwangerschap Limburg (14)
fotograaf zwangerschap Limburg (13)
fotograaf zwangerschap Limburg (12)
fotograaf zwangerschap Limburg (11)
fotograaf zwangerschap Limburg (10)
fotograaf zwangerschap Limburg (9)
fotograaf zwangerschap Limburg (8)
fotograaf zwangerschap Limburg (5)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Newborn fotograaf Zuid Limburg: baby fotoshoot aan huis in Geleen

lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (11)

Baby fotografie Geleen: newborn fotoshoot aan huis

Al een hele tijd geleden, tijdens de lock down, boekte dit leuke stel bij bij een babyreportage. Ik mocht overigens ook als hun bruiloft fotograferen en hun zwangerschapsreportage maken.

Nu was het tijd voor de fotoreportage van hun zoontje. Ik startte de fotoshoot met een aantal foto's woonkamer, aangezien hier een mooie lichtinval was vanuit het raam. Ik gebruikte hiervoor een oud stoeltje en als achtergrond het hout van een oude kast.

Daarna was het tijd om zoonlief met papa en mama samen te fotograferen en daarna met papa en mama apart.

We vervolgden de fotoshoot boven in de babykamer, waar ik eerst op een laddertje ging staan, om een aantal foto's van de kleine in zijn babybedje te maken. Daarna werd hij omkleed en maakte ik nog diverse andere babyfoto's.

De zwangerschapsreportage en de newborn fotoshoot worden straks verwerkt in een mini album, dat je mooi kunt meenemen in je handtas en zo aan iedereen laten zien.

De beste tijd voor zo'n babyfotoshoot is binnen 1 a 2 weken na de geboorte.

Op mijn tarievenpagina bied ik een fotoshoot aan waarin de zwangerschap en babyreportage gecombineerd worden. We maken dan eerst een half uur zwangerschapsfoto's en daarna kom ik na de geboorte thuis om een uur lang de kleine te fotograferen in zijn of haar eigen omgeving.

Ik maak hiervoor gebruik van de babyaccessoires die jullie zelf hebben. Zo wordt iedere babyreportage uniek en persoonlijk. Klanten vragen namelijk wel eens of ik styling meeneem.

 

lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (7)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (2)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (10)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (1)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (15)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (6)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (14)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (13)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (12)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (9)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (5)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (4)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (3)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger