Kinderfotografie, kinderfotograaf, fotoshoot kind, kinderportret, kinderreportage. Zwangerschapsfotograaf, zwangerschapshoot, fotoshoot zwangerschap, babyfotograaf, babyfotografie, newbornshoot, newborn fotograaf, babyreportage, babyfotograaf.

Babyfotoshoot Limburg: newborn aan huis in Sittard

Babyfotograaf Limburg: newbornshoot oftewel babyfotoshoot aan huis in Sittard
 

Een professionele fotoshoot van je pasgeboren baby, gewoon lekker thuis aan huis in de babykamer en de woonkamer, met natuurlijk licht.

Je kleine baby gaat alleen op de foto maar ook samen met papa en mama. Je wisselt makkelijk outfits en we leggen je hem of haar neer waar je maar wilt. Door een babyfotoshoot aan huis te doen, wordt hij heel persoonlijk, zo krijg je niet van iedere baby dezelfde studiofoto met de witte achtergrond, maar een reportage met persoonlijkheid. In de babykamer, met eigen accessoires, dekentjes, beertjes en mandjes. Je kunt ze zelf ook iedere keer omkleden wanneer je de kleine verkleedt. Dit geef een heel mooie resultaat.

Zo ook bij kleine Rosalie. Haar vader en moeder vonden het bijvoorbeeld belangrijk dat hun kat bij de babyfotoshoot betrokken werd en oma natuurlijk.

Met als resultaat een aantal van de babyfoto's die je hier in dit blog ziet.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Fotograaf Limburg: spontaan kinderportret bij de Haas van Schimmert

spontane kinderfotografie Limburg (3)

Fotograaf Limburg: een spontane kinderfotoshoot in de natuur en bij de Haas van Schimmert


Het was in mei, dat ik een afspraak had voor deze fotoreportage in Schinnen. Hij was een cadeau voor de partner van de boekster, die in het geheim hun kinderen door mij liet fotograferen.

Het was een warme zonnige avond toen ik arriveerde in Schinnen voor het maken van een fotoreportage van haar kinderen. We wandelden samen door het veld en stopten op diverse mooie plekken voor het maken van kinderportretten.

Haar wens was dat ook de watertoren in de fotoreportage terug zou komen. Na een aantal spontane foto's van de kinderen in het veld, arriveerden we wij een grappig houten beeld, genaamd De Haas van Schimmert. Hier wilden de kinderen natuurlijk wel mee op de foto.

Van de fotoshoot is een mini album gemaakt, dat naar mijn klanten opstuur. Daarnaast heeft deze klanten gekozen voor reportage A, dat betekent dat zij afdrukken kan bestellen naar keuze, uit mijn webstore. Binnen deze webstore heeft iedere fotografieklant een eigen fotomap voorzien van een wachtwoord, waar hij zijn foto's kan bekijken en bestellen. Foto afdrukken worden altijd binnen een aantal dagen na bestelling thuis bezorgd.

spontane kinderfotografie Limburg (8)
spontane kinderfotografie Limburg (7)
spontane kinderfotografie Limburg (12)
spontane kinderfotografie Limburg (11)
spontane kinderfotografie Limburg (4)
spontane kinderfotografie Limburg (10)
spontane kinderfotografie Limburg (9)
spontane kinderfotografie Limburg (6)
spontane kinderfotografie Limburg (5)
spontane kinderfotografie Limburg (2)
spontane kinderfotografie Limburg (1)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger, Baby's, kinderen & Zwanger

Fotograaf Limburg: new born shoot en babyfotografie aan huis

Newborn fotografie Limburg: babyreportage aan huis in Obbicht

Als klanten je voor hun bruidsreportage boeken en daarna voor 2 babyshoots dan mag je toch trots zijn in deze tijd! Super leuk dat ik ook nu weer voor de geboorte van de derde spruit naar Obbicht mocht komen voor het maken van een newborn shoot aan huis.

Zoonlief is inmiddels 3 weken oud en was naar de fles bijzonder slaperig. Vandaar dat we gelijk aan de slag konden met het maken van een babyfoto's in een leuk houten kratje in de woonkamer. Aansluitend wilden zijn kleine trotse zusjes nog met hem op de foto.

Ook maakte ik een leuk familieportret met papa, mama en alle kinderen samen.

Daarna gingen we verder met wat babyportretten in de schattige wieg. Zusjes kwamen apetrots meekijken over de rand van de wieg, wat super schattige beelden opleverde.

Na een uur begon de kleine toch wel langzaam genoeg ervan te krijgen en werd hij wat huilerig. Tijd om de fotoshoot af te ronden.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Communiefoto's bij Kasteel Oost in Valkenburg

Fotograaf Limburg: spontane communiefotoshoot van een prachtig meisje met een Spaanse communiejurk

In april mocht ik als communiefotograaf dit mooie communicantje fotograferen in het Geulpark en de tuinen van kasteel Oost in Valkenburg. Ik ben gek op de natuur en plaatjes in sprookjesboeken inspireren bij mijn fotografie.

Samen met haar ouders ging zij op de foto in de mooie groene omgeving van kasteel Oost in Valkenburg aan de Geul.

In het bos, in de bomen en op een hekje langs de geul, als spelend op haar gitaar. De prachtige communiejurk komt uit Spanje en maakt het plaatje compleet.

Van deze spontane communiereportage mocht ik een communiealbum maken als aandenken.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Kinderfotografie Hasselt: spontane communiefotografie in de Japanse Tuin

Fotograaf Hasselt: spontane communiefotoshoot in Belgie, oftewel kinderfotografie in de Japanse tuin in Hasselt


Een gezin met vier kinderen, waarvan 2 tweelingen. Zo leuk om te mogen fotografen. Samen met hun mama en buurvrouw kwamen zij voor een communie fotoshoot naar de Japanse tuin in Hasselt.

Hasselt is mooie plek voor een fotoshoot, er zijn legio mogelijkheden om hier mooie kinderportretten te maken. Een prachtige fotolocatie in Hasselt is de Japanse tuin.

Samen wandelden wij door de tuin en stopten daarbij hier en daarom voor het maken van kinderfoto's bij onder andere de prachtige roze bloesem. De kinderen waren zeer enthousiast en klommen voor de communiereportage in bomen en gooien met blaadjes.

We maakten de fotoshoot deels in communiekleding maar ook in hele oude schattige communiejurkjes en jurkjes die nog van bruidsmeisjes waren geweest.

Ik vond het bijzonder leuke dat de kinderen zo enthousiast waren. Gelukkig bleef  het ook gedurende bijna de hele communie fotoshoot droog.

Van een communiereportage kun je een communiealbum, een communie uitnodiging en communie bedankjes laten maken.
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger