Kinderfotografie, kinderfotograaf, fotoshoot kind, kinderportret, kinderreportage. Zwangerschapsfotograaf, zwangerschapshoot, fotoshoot zwangerschap, babyfotograaf, babyfotografie, newbornshoot, newborn fotograaf, babyreportage, babyfotograaf.

Communiefotografie Maasmechelen: communiefoto's bij Connecterra

Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (1)

Communiefotograaf Maasmechelen: spontane kinderfotoshoot en communiereportage bij Connecterra

De communie fotoshoot in Belgie, was al vroeg dit jaar geboekt. Ik vraag klanten altijd hoe ze mij gevonden hebben en deze klant had gegoogled op "beste communiefotograaf" en toen was ik blijkbaar naar boven gekomen in google.

Na een paar keer schuiven in verband met de strenge lockdown in Belgie (ik mocht niet naar Belgie en zij mochten niet naar Nederland) was het afgelopen zaterdag dan eigenlijk zo ver. We hadden afgesproken bij Connecterra in Maasmechelen, vlakbij Ter Hills.

De drie meiden (waarvan een schattige tweeling) en hun zoontje van 2, zagen er geweldig leuk uit. Ik zocht eerst naar een plek in de schaduw, want zaterdag was opeens bestwel warm en Connecterra is bestwel open. Op een leuk bospad maakte ik eerst wat foto's in een mooie boom. Van de meiden samen, maar ook de zoontje lief alleen.

Daarna wandelen we verder, uiteindelijk kwamen we bij het spiegelende bouwwerk uit, dit gaf wat schaduw en vind ik persoonlijk een erg mooie plek voor het maken van de foto's, vooral omdat je hier erg mooie met spiegelingen van de modellen en de natuur kunt werken.

Als afsluiting liet ik ze allevier nog op kabelhaspels in het bos zitten en moesten papa en mama flink aan het werk met gek doen zodat de kinderen lekker spontaan de zouden gaan lachen op de fotos. Ik vertel mensen altijd dat het geen zin heeft om tegen je kind te zeggen "lach eens" eens of "cheese". Dit geeft namelijk enkel gemaakte lachjes als resultaat en je wilt natuurlijk dat ze echt lachen op een foto.
 
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (19)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (17)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (18)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (20)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (21)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (16)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (11)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (10)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (9)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (8)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (7)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (6)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (5)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (3)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (2)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Zwangerschapsfotograaf Limburg: fotoshoot van je bolle buik bij de Winselerhof

fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (5)

Fotoshoot zwangerschap laten maken: op een prachtige buitenlocatie bij Winselerhof in Kerkrade

Eerst de bruiloft mogen fotograferen, nu de zwangerschap en straks de baby. Gisterenavond ontmoeten we elkaar voor een zwangerschapsreportage.

We hadden vooraf al even gebeld en overlegd over de kleding en de styling die ze mee zouden nemen. Ik vond het een leuk idee om een waslijntje met kleertjes voor de baby mee te nemen.

Uiteindelijk maakte ik foto's tussen de prachtige druivenranken en hingen zij de kleertjes aan de draden van de druiven. Terwijl ze dat deden, maakte ik spontaan foto's van hun.

Daarna was het tijd voor een aantal foto's van de zwangere buik, in een schattige landelijke tuinbroek. Alles mooie bij elkaar gekozen in blauw, voor het "perfecte plaatje".

De fotoreportage zette ik voor tegen een van de blauwe poorten van de hoeve. Aansluitend was het tijd voor een omkleedmomentje: een schattige groen jurkje voor haar een groen wit gestreept T shirt voor hem. Alles mooi matchend. Intussen was de zon doorgekomen en was er een prachtige ondergaande zon. Al wandelend tussen de druiven ranken door waande je je in Frankrijk.

Ik maakte daarna nog wat foto's samen bij wat omgezaagd hout. Als laatste wandelden we naar een hoger gelegen prieeltje begroeid met rozen voor nog een aantal zwangerschapsfoto's samen.
Een donker roze roos kleurde prachtig bij het groen van de jurk.

Met als laatste foto een zittende foto van beiden samen uitkijkend over het mooie landgoed, zat deze romantische zwangerschapsshoot er op en namen we weer afscheid.
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (2)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (4)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (6)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (9)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (3)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (10)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (12)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (15)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (16)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (17)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (21)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (20)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (19)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (22)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (26)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (23)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (27)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (28)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Kinderfotografie Limburg: spontane fotoshoot in het weiland, tijdens Corona

Leuke inspiratie voor een fotoshoot van je kind. Bekijk deze kinderfoto's gemaakt tijdens de uitbraak van het Coronavirus

"Just smile and wave" dat is wat ik tegenwoordig doe als ik mijn klanten ontmoet. Op het parkeerterrein van de voormalige manege Brunssummerheide spraken we af.

De kinderfotoshoot, of eigenlijk, commmunie reportage werd al in januari bij mij geboekt. Gelukkig lieten zij hem ook gewoon doorgaan. Omdat de communies dit jaar waarschijnlijk naar september verschoven worden, mag ik de leuke foto's in het mos en met een schommeltje aan een tak van een boom, helaas nog niet laten zien hier.

Toen deze communicant zich ging omkleden zag ik dit leuke bonte jurkje en stelde ik voor om hierin ook een paar leuke foto's te maken. Als fotolocatie hiervoor, koos ik een weiland aan de rand van de heide, dat vol staat met paardenbloemen. Het geel van de bloemen matchte super leuke met de gele strepen in het jurkje van het meisje.

Eerst ging ze met haar pop en daarna ook nog even met mama op de foto. Het leuke hiervan is, dat je deze foto's in "gewone kleding" kunt gebruiken ter aankondiging van de communie, door ze bijvoorbeeld te verwerken in het ontwerp van de communiekaart. Op het bedankkaartje is het dan weer leuk om een foto in communiekleding te zetten.

Van een communiereportage kun je een mooi professioneel album laten maken, als aandenken aan de 1e heilige communie. Natuurlijk kun je zo'n fotoshoot ook doen voor het vormsel of voor het in Belgie gebruikelijke lentefeest

 

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Newbornhoot Limburg: babyfotografie aan huis in Gronsveld

newborn fotoshoot Limburg babyfotografie aan huis Grondsveld (12)

Fotograaf grondveld: babyreportage aan huis laten maken in de kinderkamer


De bruiloft, de zwangerschap en nu de babyfotoshoot. Dan kun je wel zeggen dat je van een vaste klant mag spreken en dat vind ik altijd super leuk. Ik volg graag mensen tijdens alle mooie en belangrijke momenten van hun leven. Zo was ik vorige week vrijdag bij dit leuke stel thuis, om een babyfotoshoot te verzorgen van hun pasgeboren zoontje.

Aangezien hij met kerst geboren is, zou dit ook terugkomen in de newborn shoot. Zo maakten we een aantal foto's van hem in de box omringd door kerstversiering. Ik vind het zelf altijd mooi om ton-sur-ton te werken. Dus allemaal dezelfde kleuren gebruiken in diverse zachte tinten.

Ik startte deze babyreportage met het fotograferen van mama met de kleine in de woonkamer, aansluitend ging hij bij papa op de arm en daarna maakten we nog wat portretten samen.

Ik zette de baby fotoshoott voor in de babykamer, in het bedje en in een stoeltje, de kleine werd gevoed (hier maakte ik ook een aantal foto's van voor prive gebruik) daarna gingen weer naar beneden waar ik hem in de box fotografeerde, vanaf een keukentrapje.

Opeens zag ik een tas in regenboogkleuren liggen en vertelde zij me dat ze een kleurrijke patchwork deken voor hem aan het maken was. Aangezien dit een zogenaamde rainbow baby is, bracht me dat op het idee van de laatste foto's. De kleine in de kleurrijke regenboogtas, gelegen op de bonte onderdelen van de patchwork deken, gefotografeerd in zijn box vanaf mijn keukentrapje.

newborn fotoshoot Limburg babyfotografie aan huis Grondsveld (1)
newborn fotoshoot Limburg babyfotografie aan huis Grondsveld (3)
newborn fotoshoot Limburg babyfotografie aan huis Grondsveld (2)
newborn fotoshoot Limburg babyfotografie aan huis Grondsveld (4)
newborn fotoshoot Limburg babyfotografie aan huis Grondsveld (5)
newborn fotoshoot Limburg babyfotografie aan huis Grondsveld (6)
newborn fotoshoot Limburg babyfotografie aan huis Grondsveld (7)
newborn fotoshoot Limburg babyfotografie aan huis Grondsveld (10)
newborn fotoshoot Limburg babyfotografie aan huis Grondsveld (8)
newborn fotoshoot Limburg babyfotografie aan huis Grondsveld (9)
newborn fotoshoot Limburg babyfotografie aan huis Grondsveld (11)
newborn fotoshoot Limburg babyfotografie aan huis Grondsveld (13)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

fotograaf Limburg: zwangerschapsreportage bij Chateau Sint Gerlach Valkenburg

fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (11)

Fotograaf Limburg: zwangerschapsreportage bij Chateau Sint Gerlach in Valkenburg

Dit koppel kreeg deze zwangerschapsfotoshoot cadeau van hun tante. Zij regelde alles met mij en het chateau, zelfs een binnen fotolocatie bij regen.

Ik was op een zonnige zondagmiddag aanwezig bij de receptie, waar ik dit leuk koppel ontmoette. Samen gingen we aan de wandel en maakten we mooie zwangerschapsfoto's van hun samen maar ook van haar alleen. Hiervoor koos ik mijn favoriete plek in de rozentuin, waar je een prachtige zonsondergang ziet.

Vanuit de rozentuin liepen we richting het bruggetje en de boomgaard, waar ik hun samen al wandelend en knuffelend fotografeerde. We eindigden op het terras van de bistro waar ik wat foto's zittend op het terras maakte en tussen de mooie buxushaag in de tuin.

Na een uurtje reed ik weer naar huis, met een geheugenkaart voor zwangerschapsportretten. Van deze fotoshoot kunnen digitale bestanden, fotoafdrukken, maar ook een album worden besteld. Vaak combineren stellen een zwangerschapsreportage met een babyfotoshoot en verwerk ik alles tot een mooi luxe zwangerschaps- en baby album als aandenken.

Standaard zit in deze reportage een eenvoudig mini album, dat ik zelf samenstel, als aandenken. Dit boekje is superleuk om in je handtas te doen, zodat je iedereen snel even je fotoshoot kunt laten zien.


Chateau St. Gerlach is prachtige locatie voor foto's. Ik kom hier voor vaker en maak hier onder andere veel familieportretten, maar ook fotoshoots van huwelijksaanzoeken, huwelijksjubilea en bruiloften.

Omdat het park altijd groen is, is het in ieder jaargetijde geschikt voor het maken van mooie foto's
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (2)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (3)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (7)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (5)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (10)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (9)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (6)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (8)
fotoshoot Chateau Sint Gerlach zwangerschap Limburg (1)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger