Kinderfotografie, kinderfotograaf, fotoshoot kind, kinderportret, kinderreportage. Zwangerschapsfotograaf, zwangerschapshoot, fotoshoot zwangerschap, babyfotograaf, babyfotografie, newbornshoot, newborn fotograaf, babyreportage, babyfotograaf.

Babyfotografie aan huis in Maastricht

Fotograaf Limburg: lifestyle babyfotoshoot aan huis in Maastricht

Afgelopen week mocht ik als babyfotograaf deze newborn fotoshoot maken in de in kinderkamer en de box. Haar mama had een cadeaubon gekregen voor een fotoshoot en nu de kleine net een weekje oud was, mocht ik haar komen fotograferen.

We starten met een aantal foto's in de box, we gebruikten hiervoor verschillende ondergronden en daarna vroeg ik de kraamverzorgster om de baby in te bakeren voor een aantal babyportretten. Bij een babyfotoshoot aan huis werk ik altijd het liefst met natuurlijk licht. Gelukkig stond de box in dit geval voor raam, dus met was schuiven met de gordijnen was dat snel opgelost.

Mijn favoriete foto uit deze new born shoot is de foto met de roze ondergrond, waarbij Nora haar tutu met grote strik aan heeft. Hij natuurlijk suikerzoet, maar past wel heel erg mooie bij dit kleine meisje.

Als laatste haalde mama een aantal tulpen uit de vaas, deze legden we om haar heen en zo sloot ik deze babyreportage af met een echte Paasfoto.
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Communiereportage Genk bij C-Mine

Kinderfotograaf Genk: communiefotoshoot bij C-Mine

Als Limburgse fotografe in het grensgebied kom ik tegenwoordig steeds vaker in Belgie. Zoals op deze zaterdag in maart, dat ik de communie fotoshoot voor deze jongen mocht verzorgen. Van zijn zusje mocht ik ook al een aantal jaren geleden het vormsel fotograferen en daarvan een album maken, uitnodigingen en bedankjes. Nu was haar broertje aan de beurt.

Als decor voor deze communiereportage koos ik de oude mijngebouwen en het labyrinth van C-Mine in de stad Genk in Belgie.

Als communiefotograaf heb ik tevens een communiealbum mogen ontwerpen en een communiebedankje.

C-mine is een erg mooie fotolocatie waar je zowel buiten als binnen terecht kunt. Voor een jongen is voor de bovenverdieping van het gebouw erg mooi, waar je mooie tegelvloeren vindt en mooie oude machines.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Doopfotograaf Limburg: doopfotoshoot oftewel doopreportage in de kerk van Mechelen

Fotograaf Limburg: doop fotograaf in de kerk in Mechelen en een fotoreportage van het doopfeest thuis in Schin op Geul


De tweede doop fotoshoot al die ik voor dit leuke gezin mocht maken. In 2015 werd hun zoon gedoopt en was ik ook al aanwezig als hun doopfotograaf. Dit keer werd ik al door de pastoor herkend en kreeg ik een speciaal welkomstwoord.

Het had gesneeuwd en het was fris maar zonnig, toen ik bij de kerk in Mechelen arriveerde voor het maken van de doopreportage. Nagenoeg het hele gezin had de griep: de dopeling en papa waren ziek. Zelf meneer pastoor had de griep.

De kerkdienst werd gestart in een kring bij de ingang van de kerk en werd voortgezet bij het doopvont. Hier werd de dopeling met water overgoten, hetgeen de andere aanwezige kinderen tot tranen roerde. Waarschijnlijk vonden ze het zielig, met grote ogen stonden ze te kijken wat zich daar binnen allemaal voltrok.

Daarna ging de hele groep naar het Maria altaar, waar iedereen nog een wens mocht uitspreken voor het net gedoopte kind.

Aansluitend reed ik door naar het sfeervolle woonhuis in Schin op Geul, waar het doopfeest plaatsvond en werd getoost op de dopeling. De dopeling had zich inmiddels bij de televisie geinstalleerd.

Van deze doopreportage oftewel doopfotoshoot zal ik een professioneel album maken, daarnaast krijgen deze klanten een selectie van bewerkte digitale foto’s in jpg formaat. De doopreportage bevat een selectie van kleur en zwart wit foto’s.


Wat kost een doopreportage ?
De prijs van de reportage is afhankelijk van het aantal uren doopfotografie en of jullie al dan niet een doopalbum willen. Neem contact op voor een offerte op maat.

 

doopfotograaf doopreportage doopfotoshoot Limburg (20)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Zwangerschapsfotografie Limburg: hip en spontaan in je achtertuin

Fotoshoot zwangerschap aan huis en in de achtertuin op een hippe vintagebank.

Hoe leuk is het als je als bruidsfotograaf daarna weer twee keer een zwangersfotoshoot mag maken en een newborn fotoshoot ? Heel leuk!

Dit stel trouwde een aantal jaren geleden en is mij altijd trouw gebleven. Deze week mocht ik opnieuw een zwangerschapsreportage c.q. familieportret maken. We startten met het maken van een aantal foto's op de kinderkamer van dochterlief, die een hele leuke muur met familiebehang had. Daarna zag ik in de serre een super leuk vintage bankje staan en zij vonden het gelukkig geen enkel probleem om dat even in de achtertuin te zetten.


In de tuin (1 graden celcius) maakten we de overige foto's van de zwangerschap, onder andere samen met hun dochtertje, maar ook een aantal van papa en mama samen op de bank.

Binnenkort zal ik ook weer de babyreportage mogen maken en van deze foto's zal ik dan album samenstelling van de zwangerschapsreportage en de babyfotoshoot.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Babyfotografie Limburg: newborn fotoshoot aan huis

Fotograaf Brunssum: lifestyle babyfotoshoot oftewel gezinsfotograaf aan huis

Voor deze leuke mensen mocht ik eerst de bruidsfotografie verzorgen, daarna de babyreportage van hun dochtertje en vandaag mocht ik hun tweede baby fotograferen aan huis.

In hun prachtig ingerichte woning in Brunssum werd ik vanmorgen ontvangen. We startten met het maken van een aantal foto's van dochterlief in de woonkamer en van het gezin samen, een soort van kleine familie fotoshoot.

Daarna zette in de mijn fotoreportage verder in de babykamer, waar kleine baby Nore in haar babybedje lag. Een newborn fotoshoot maak ik het liefst met natuurlijk licht en door de mooie grote ramen in de babykamer ging dit perfect.

Voor mij was het leukste fotomoment toen hun dochter haar kleine zusje spontaan ging bewonderen in het babybedje, maar daar volgenden veel fotogenieke momenten knuffelen en troosten (kleine babies huilen wanneer zij daar zin in hebben). 

Met veel geduld van mama lukte het uiteindelijk een mooie babyfoto te maken op een schapenvachtje in de vlinderstoel.

Ik eindigde fotoshoot met een foto's van de beide zusje in de tipitent.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger